СТРОКА

Вітаю на блозі мого навчання

середу, 22 лютого 2017 р.


      За допомогою інструментів google,а саме он-лайнових документів, презентацій, таблиць, які можна заповнювати спільно із своїми колегами (збір термінової інформації), учнями (створення порівняльних таблиць, перевірка домашнього завдання та багато інших форм роботи з учнями).
       Використовуючи  google форми у виховному процесі спрощує проведення анкетувань, опитувань, що залучити кожного учасника навчально-виховного процесу та їх батьків. (он-лайнове опитування учнів, батьків, вчителів тощо). Якщо говорити про переваги google форми над звичайним паперовим опитувальником - економія часу на узагальнення та побудови діаграм, що полегшує роботу керівника.
Google презентації можна використати, як один із способів презентації навчальних проектів учнів, коли кожен учасник заповнює окремий слайд презентації. Таким чином учитель може оцінити проект та внесок кожного учасника. Ще одним способом використання   
google презентацій- це організація он-лайнових семінарів для педагогічних працівників. Під час якого, всі учасники семінару опрацьовують матеріали, а результати висвітлюють в google презентації. 
      Для обміну досвідом, розміщенням відповідних матеріалів для опрацювання, як учнів так і педагогічних працівників можна застосовати віртуальну дошку Padlet, як варіант накопичення необхідної інформації.
      

Немає коментарів:

Дописати коментар